SUNNY LOVE
Healing Arts

Alles wat ik ben is Liefde. Alles wat ik geef is Liefde.

 

Meevoelen, aandacht, liefdevolle aanraking, lichaamswerk waarvan je levenskracht weer gaat stromen, verwijderen van energetische blokkades - ik geef dit door als uiting van universele liefde. In mijn Healing Arts sessies verbind ik je met een hogere vorm van liefde. Een vorm van liefde die veel omvattender is dan van mij persoonlijk. Open je voor de stroom van goddelijke liefde. HEALING ARTS: Kom weer in contact met jouw lichaam, geest en ziel.

 

Voor mannen én vrouwen. Mijn sessies herstellen jouw gezonde balans van natuurlijke levenskracht en bliss. Ik help je met aarden en het vinden van jouw midden. Zodat je volledig ontwaakt en aanwezig kunt zijn in het Hier & Nu. Zodat jij je kunt openen voor het geven en ontvangen van (goddelijke) liefde. Het is mijn missie om jouw levensenergie weer volop te laten stromen.

In mijn Healing Arts sessies ontmoet je mij als een Shakti Priesteres (Sanskrit voor levenskracht), als kanaal van goddelijke / universele liefde. Door middel van energetische, sjamanistische en somatische healing en yoga technieken, alsmede door tantrisch lichaamswerk, nodig ik jouw levensenergie uit om (weer) volledig te stromen. Mijn sessies voltrekken zich voor een groot deel non-verbaal, waardoor we op een veel dieper niveau aan het werk kunnen gaan en goddelijke heling uitnodigen voor jouw energetisch lichaam. De intentie van mijn werk is je terug te brengen in jouw natuurlijke staat van heelheid, als randvoorwaarde voor jouw volledig ontwakingsproces.

 


ONTMOET MIJ wanneer je ernaar verlangt:
* Je (weer) te verbinden met lichaam, hart en ziel
* Te ervaren hoe jouw levenskracht weer volop stroomt
* Energetische blokkades los te laten en onderbroken verbindingen te herstellen
* Goddelijke / universele liefde te ervaren
* Jouw masculiene & feminine polariteit te ervaren
* De bodem te bereiden voor authentiek vrouwelijk / mannelijk leiderschap
* De energetische dimensie van jouw intieme relaties te verbeteren
* Jouw creativiteit te stimuleren
*Je over te geven aan de magie van energetisch werk: geen coaching of therapie. Je bent reeds volkomen.
Laat ons samen onderzoeken op welke manier je Liefde wenst te ontvangen (of op dit moment kunt toelaten) - bijvoorbeeld door helende aanraking, massage, lichaamswerk, luisteren, knuffelen, spelen. Zodat jij je weer als volledig geaccepteerd en de liefde waardig ervaart.

WAT IS HET EFFECT VAN HEALING ARTS?
In mijn Healing Arts wordt de verbinding met jouw lichaam, hart en ziel hersteld door vastgezette levensenergie te bevrijden. Wanneer de levenskracht weer volop kan doorstromen, heeft dit een ontspannend en revitaliserend effect op jouw algemeen welbevinden. Maar veel belangrijker, de technieken die ik toepas dienen er in wezen toe je weer te verbinden met jouw authentieke polariteit en goddelijke vonk. Dit proces verdiept jouw zelfkennis en waarneming van je eigen energie en verruimt jouw bewustzijn. Het verhoogt jouw creativiteit, het potentieel om genot te ervaren en staat aan de basis van authentiek persoonlijk leiderschap. De universele liefde die ik overdraag brengt een ervaring voort van heelheid, acceptatie en samenvallen met jouw echte feminiene / masculiene essentie. Tap in op de wijsheid van jouw levenskracht om je(zelf) weer als volledig te ervaren. 

HOE WERKT HET?
De meesten van ons zijn niet meer verbonden met hun lijf, leven alleen in het hoofd en moeten weer gronden in hun fysieke en emotionele lagen, zodat geblokkeerde levensenergie weer kan stromen en heling kan plaatsvinden. Om dit te stimuleren gebruik ik energetische helingstechnieken en/of nodig ik je uit i jouw feminine of masculiene essentie volledig te belichamen door te spelen met onze polariteit. Polariteit is de elektrische stroom die tussen twee tegenovergestelde polen oplicht: donker & licht, noord & zuid, feminien & masculien, yin & yang. Volgens de tantrische filosofie bezitten we allemaal positieve (plus) en een negatieve (min) polen in ons lichaam, en bestaan we uit een mix van zowel feminiene en masculiene energieën (wat iets anders is dan een vrouwelijk of mannelijk geslacht hebben). Onze levensenergie (prana) vloeit langs bepaalde knooppunten in ons lichaam, die chakra's genoemd worden. Bij blokkades op energetisch niveau, bijv. ingevolge van stress, trauma of blessures, kan onze natuurlijke levensenergie niet vrij door de chakra's stromen. Dit heeft een negatieve invloed op het zelf-herstellende vermogen van het lijf en schadelijke uitwerkingen op fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Vooral geblokkeerde seksuele energie (ook wel shakti / kundalini energie genoemd) kan problemen veroorzaken omdat dit de nodige 'brandstof' is voor creatieve processen en de ervaring van plezier in het leven. In mijn sessies verbeter ik de energetische stromen in jouw lichaam door middel van mijn handen, lijf, klank en adem. Ik activeer de magnetische aantrekking en afstoting tussen jouw chakra's en die van mij. Door onze polariteit worden blokkades in ons chakra systeem weggehaald en kan jouw levensenergie weer in overvloed gaan stromen en heling van binnenuit plaatsvinden. 

All I am is Love. All I give is Love.

AANBOD
Healing Arts (90 min): 150€
In deze sessie onderzoeken we de huidige staat van jouw energetisch systeem en duiken we in jouw hulpvraag. Door helende technieken met of zonder aanraking, ademwerk, klanken of dans duiken we helemaal in jouw proces terug naar heelheid. Ik werk met de elementen en energieën die je op precies dit moment in jouw helingsproces nodig hebt.  Er is ruimte voor emotioneel verwerken, en/of een introductie in het spel tussen onze polariteiten. Deze sessie wordt vaak ervaren als ongelooflijk bevrijdend en verjongend en opent je voor meer exploratie en transformatie. 

Helen door polariteit (90 min): 180€

Deze sessie bouwt voort op de Healing Arts sessie op. De energetische heling en tantrische technieken worden verdiept en verfijnd. We leggen de aandacht nu op de polariteit tussen de feminiene en de masculiene energieën die in onszelf en tussen ons stromen om jouw levensenergie te bevrijden. Door het veld van intimiteit te verkennen, herstellen we de verbinding tussen jouw bekkengebied en het hart. Je ontvangt een stortvloed van universele / goddelijke liefde die maakt dat jij je heel voelt, vibrerend, geliefd en vol levensplezier. De inzichten uit deze sessie kun je meenemen naar jouw intieme relaties, je leiderschap, je creatieve processen. 

Lichaamswerk (105 min): 220€
Deze sessie met lichaamswerk & (olie) massage heeft een enorm revitaliserend en helend effect. Ik gebruik niet alleen mijn handen, maar mijn hele lichaam om de polariteit en jouw levenskracht te activeren. Deze sessie ondersteunt je bij het (terug) heroveren van jouw integriteit en zelf-liefde, waardoor jouw lichaam weer volledig beschikbaar wordt om te bewonen, om Thuis te komen in wie je in essentie bent. Je ontvangt de gift van belichaamde onvoorwaardelijke liefde, met het grenzeloze potentieel voor heling van lichaam, hart en ziel. 

OVER MIJ
Mijn werk draait er helemaal om jou weer in verbinding te brengen met jouw lichaam, geest en ziel. Om hun balans te herstellen, zodat je geaard en aanwezig in het moment kunt zijn en volop van het leven kunt genieten. Dit komt terug in alles wat ik aanbied: Shakti yoga voor vrouwen, Pranic Healing, Healing Arts, Mindful yoga, workshops voor vrouwen, vrouwencirkels en 1:1 yoga therapie. In dit werk put ik uit mijn diepe verbinding met de Goddelijke Moeder, de elementen Aarde & Vuur en mijn eigen krachtbron van belichaamde sensualiteit. Maar vooral ben ik een kanaal van universele (goddelijke) liefde. 

Mijn achtergrond:
Lange tijd kon ik helemaal niks met al dat geklets over Liefde. Ik kon maar niet in contact komen met waar dit woord, dit concept over ging. Liefde toelaten lag buiten mijn persoonlijke ervaringswereld, en toch verlangde ik ernaar in mijn relaties en intimiteit, zoals de meesten van ons. De eerste helft van mijn leven leverde ik een voortdurend gevecht tegen de gevolgen van seksueel trauma. Ik kon geen contact maken met de kracht van mijn vrouwelijkheid en durfde mijn sensualiteit niet te laten zien, laat staan invulling eraan geven op een gezonde manier. Tijdens mijn persoonlijke reis naar het terug claimen van mijn gezondheid en heelheid leerde ik weer in mijn lijf te leven. Ik liet energetische blokkades los, gooide oude overtuigingen en hun fysieke manifestaties over boord, integreerde gezonde patronen om mijn energetisch systeem schoon te houden, en herstelde de verbinding met de gebieden waar de energie nog niet kon stromen. Zoals mijn hart. Zoals mijn baarmoeder. Tegenwoordig voel ik mij bruisend, gezond, veerkrachtig, en boordevol Liefde die ik wil schenken. Ik wil dit met jou delen. Ik wens jou toe om dezelfde heelheid en geaccepteerd zijn te ervaren. Ik sta nu op het punt dat ik mijn ware natuur kan omarmen, dat ik Liefde BEN. Dat alles wat ik ben, wat ik wil zijn, en wat ik te geven heb Liefde is. Daarom heb ik mezelf getraind om een kanaal te worden van 'Universele' of 'Goddelijke' liefde, 'Genade', 'Shakti levensenergie', of hoe je het ook wilt noemen - voor mij wijzen deze begrippen allemaal naar dezelfde alomvattende bron. Laat mij mijn professionele en persoonlijke ervaring met je delen met het transformeren van seksueel trauma en het overkomen van energetische blokkades. Laat me jouw hart vullen en van daaruit jouw heel energetisch systeem voeden. Zodat jij je geliefd voelt en waardig. 
Ik beoefen en studeer yoga sinds meer dan 15 jaar en heb deze basis verrijkt met Mindfulness, Ademwerk, Yoga Therapie, Pranic Healing, 15d Aura Clearing, Shakti Tantra en Tantrisch Lichaamswerk. Ik sta ingeschreven als Registered Yoga Teacher 500-hours (RYT) bij de Yoga Alliance® en ben lid van de International Association of Yoga Therapists.


COMMITMENT
* Mijn sessies hebben het doel om jouw energetisch lichaam te helen. Dit proces kan tot heel uiteenlopende emotionele ervaringen leiden, van uitbundige vreugde tot de confrontatie met een diepe, weggestopte pijn. Alle uitingen van emotie zijn welkom, zelfs noodzakelijk voor het helingsproces. 
* Mijn sessies gaan niet over sensuele of seksuele bevrediging. Er worden geen seksuele handelingen verricht of lichamelijke vloeistoffen uitgewisseld. 
* Om een helend veld voor jouw proces neer te kunnen zetten, moeten we ons allebei veilig en op gemak voelen bij elkaar. We stemmen duidelijke grenzen af voordat de sessie begint, en die gelden voor beide partijen. 
* Tijdens de sessie kunnen beide partijen hun toestemming intrekken, maar nooit verruimen. 
* Kom alsjeblieft gedoucht naar de sessie. 
* Betaling moet ontvangen zijn vóór aanvang van de sessie. Annulering is mogelijk tot 24 uur vóór aanvang van de sessie, Daarna is volledige betaling vereist.